Νέα ένταση με αλλοδαπούς στο ΥΚΕ της Λακατάμειας - Στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις

Νέα ένταση με αλλοδαπούς στο ΥΚΕ της Λακατάμειας - Στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις

Νέα ένταση προκλήθηκε στα γραφεία των Υπηρεσιών Ευημερίας στη Λακατάμεια.

Το πρωί της Πέμπτης (23/12), ορισμένα πρόσωπα διαμαρτύρονται έξω από τον εν λόγω χώρο, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί άμεσα η Αστυνομία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έξω από τα συγκεκριμένα γραφεία σημειώνεται ένταση, αφού έχει γίνει σχεδόν καθημερινό… φαινόμενο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα, μέλη της δύναμης βρίσκονται στο σημείο για αποτροπή οποιονδήποτε επεισοδίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Πόρισμα για videogate: Δεν προκύπτουν ποινικά αδικήματα – «Αερολογίες και φαφλατισμοί» όσα ακούγονται στο βίντεο

Στόχος της παραγωγής και δημιουργίας του βίντεο φαίνεται να είναι να πληγεί η Κυπριακή Δημοκρατία, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ποινικός Ανακριτής Ανδρέας Πασχαλίδης, ο οποίος παρέδωσε στον Γενικό Εισαγγελέα το πόρισμά του για τη γνωστή υπόθεση «videogate», τονίζοντας ότι από τη μέχρι σήμερα εξασφαλισθείσα μαρτυρία δεν προκύπτει παραβίαση του Ποινικού Κώδικα από τους εμπλεκόμενους Κύπριους «πρωταγωνιστές» του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE