Έξι χρόνια στη φυλακή οι 3 ληστές που επιτέθηκαν με μπαλτά σε χρηματαποστολή

Έξι χρόνια στη φυλακή οι 3 ληστές που επιτέθηκαν με μπαλτά σε χρηματαποστολή

Ποινή φυλάκισης 6 ετών επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση επίθεσης υπάλληλο χρηματαποστολής στη Λευκωσία στις 18 Μαΐου του 2020.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δράστες επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή που βρισκόταν έξω από αρτοποιείο στον Άγιο Δομέτιο για του κλέψουν τις εισπράξεις.

Οι δράστες ηλικίας 27, 32 και 34 ετών τράπηκαν σε φυγή και κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 52 χιλιάδων ευρώ.

Οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE