Έξι χρόνια στη φυλακή οι 3 ληστές που επιτέθηκαν με μπαλτά σε χρηματαποστολή

Έξι χρόνια στη φυλακή οι 3 ληστές που επιτέθηκαν με μπαλτά σε χρηματαποστολή

Ποινή φυλάκισης 6 ετών επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση επίθεσης υπάλληλο χρηματαποστολής στη Λευκωσία στις 18 Μαΐου του 2020.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δράστες επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή που βρισκόταν έξω από αρτοποιείο στον Άγιο Δομέτιο για του κλέψουν τις εισπράξεις.

Οι δράστες ηλικίας 27, 32 και 34 ετών τράπηκαν σε φυγή και κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 52 χιλιάδων ευρώ.

Οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE