Έξι χρόνια στη φυλακή οι 3 ληστές που επιτέθηκαν με μπαλτά σε χρηματαποστολή

Έξι χρόνια στη φυλακή οι 3 ληστές που επιτέθηκαν με μπαλτά σε χρηματαποστολή

Ποινή φυλάκισης 6 ετών επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση επίθεσης υπάλληλο χρηματαποστολής στη Λευκωσία στις 18 Μαΐου του 2020.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δράστες επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή που βρισκόταν έξω από αρτοποιείο στον Άγιο Δομέτιο για του κλέψουν τις εισπράξεις.

Οι δράστες ηλικίας 27, 32 και 34 ετών τράπηκαν σε φυγή και κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 52 χιλιάδων ευρώ.

Οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.