Έξι χρόνια στη φυλακή οι 3 ληστές που επιτέθηκαν με μπαλτά σε χρηματαποστολή

Έξι χρόνια στη φυλακή οι 3 ληστές που επιτέθηκαν με μπαλτά σε χρηματαποστολή

Ποινή φυλάκισης 6 ετών επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση επίθεσης υπάλληλο χρηματαποστολής στη Λευκωσία στις 18 Μαΐου του 2020.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δράστες επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή που βρισκόταν έξω από αρτοποιείο στον Άγιο Δομέτιο για του κλέψουν τις εισπράξεις.

Οι δράστες ηλικίας 27, 32 και 34 ετών τράπηκαν σε φυγή και κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 52 χιλιάδων ευρώ.

Οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.