Έξι χρόνια στη φυλακή οι 3 ληστές που επιτέθηκαν με μπαλτά σε χρηματαποστολή

Έξι χρόνια στη φυλακή οι 3 ληστές που επιτέθηκαν με μπαλτά σε χρηματαποστολή

Ποινή φυλάκισης 6 ετών επέβαλε το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας στους τρεις κατηγορούμενους για την υπόθεση επίθεσης υπάλληλο χρηματαποστολής στη Λευκωσία στις 18 Μαΐου του 2020.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δράστες επιτέθηκαν σε χρηματαποστολή που βρισκόταν έξω από αρτοποιείο στον Άγιο Δομέτιο για του κλέψουν τις εισπράξεις.

Οι δράστες ηλικίας 27, 32 και 34 ετών τράπηκαν σε φυγή και κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 52 χιλιάδων ευρώ.

Οι δράστες εντοπίστηκαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πάφο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Άνευ προηγουμένου η εξαιρετική συνεργασία ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ

Στη συνεχώς αναπτυσσόμενη στρατηγική σχέση ανάμεσα σε Κύπρο και ΗΠΑ αναφέρθηκε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στη δεξίωση της Πρεσβείας των ΗΠΑ, στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της 250ης επετείου από την Ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.