Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος Αστρομερίτη-Τροόδους μετά τη σύγκρουση δύο διπλοκαμπίνων

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος Αστρομερίτη-Τροόδους μετά τη σύγκρουση δύο διπλοκαμπίνων

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο δρόμος Αστρομερίτη-Τροόδους, που είχε κλείσει προσωρινά λόγω τροχαίας σύγκρουσης που είχε σημειωθεί σε σημείο του δρόμου στο ύψος της περιοχής Ευρύχου.

Η τροχαία σύγκρουση συνέβη γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Πέμπτης, μεταξύ δύο διπλοκάμπινων ημιφορτηγών οχημάτων.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ τρεις επιβαίνοντες στα δύο οχήματα, προληπτικά παραλήφθηκαν από πλήρωμα ασθενοφόρου και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για ιατρικές εξετάσεις.

Τα δύο οχήματα που είχαν ακινητοποιηθεί στο δρόμο έχουν πλέον παραληφθεί από ρυμουλκά, ενώ με τη βοήθεια και μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ο δρόμος έχει καθαριστεί και δόθηκε στην κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Προεδρικό: Σεβαστό το αποτέλεσμα των εκλογών – Συνεχίζεται η συνεργασία με ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ εκτός Βουλής

Η Κυβέρνηση θα έχει συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και με όλα τα κόμματα, όπου μπορούν και συμπίπτουν σε θέματα του προγράμματός της, δήλωσε την Τρίτη στο ΚΥΠΕ ο Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, προσθέτοντας ότι ο κυπριακός λαός φάνηκε στη συντριπτική του πλειοψηφία να εγκρίνει την ιδεολογικοπολιτική κατεύθυνση της Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE