Μακιγιάζ για ρεβεγιόν: Γνωστή makeup artist σου προτείνει πέντε ιδανικά tutorial

Μακιγιάζ για ρεβεγιόν: Γνωστή makeup artist σου προτείνει πέντε ιδανικά  tutorial

Αν έπρεπε να παρακολουθούμε μόνο μία makeup artist στην υπόλοιπη ζωή μας και να αντλούμε έμπνευση από τη δουλειά της, αυτή θα ήταν χωρίς αμφιβολία η Violette.

Είναι Γαλλίδα που ζει στη Νέα Υόρκη, δημιουργεί τα πιο cool και ταυτόχρονα φυσικά makeup looks και μας κάνει να θέλουμε να κόψουμε αφέλειες κάθε φορά που εμφανίζεται στο feed μας.

Με την εορταστική σεζόν να είναι εδώ, οι βραδινές εμφανίσεις σε πάρτι και ρεβεγιόν θα είναι πολλές. Ακριβώς για αυτό, συγκεντρώσαμε παρακάτω πέντε makeup tutorial της Violette, τα οποία θα βγάλουν στην επιφάνεια τη δημιουργικότητά σας και σίγουρα θα εμπνεύσουν τα looks σας.

Δείτε τα:

 

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

ΠτΔ: «Έργα 3,5 δισ. ευρώ σε ολόκληρη την ελεύθερη Κύπρο το 2027»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κάλεσε απόψε τις κοινότητες της ελεύθερης Κύπρου να ωριμάσουν έργα ώστε να εγκριθούν από την Κυβέρνηση το 2027 όταν και θα διατεθεί ποσό 3,5 δις ευρώ για υλοποίηση τους.