Μακιγιάζ για ρεβεγιόν: Γνωστή makeup artist σου προτείνει πέντε ιδανικά tutorial

Μακιγιάζ για ρεβεγιόν: Γνωστή makeup artist σου προτείνει πέντε ιδανικά  tutorial

Αν έπρεπε να παρακολουθούμε μόνο μία makeup artist στην υπόλοιπη ζωή μας και να αντλούμε έμπνευση από τη δουλειά της, αυτή θα ήταν χωρίς αμφιβολία η Violette.

Είναι Γαλλίδα που ζει στη Νέα Υόρκη, δημιουργεί τα πιο cool και ταυτόχρονα φυσικά makeup looks και μας κάνει να θέλουμε να κόψουμε αφέλειες κάθε φορά που εμφανίζεται στο feed μας.

Με την εορταστική σεζόν να είναι εδώ, οι βραδινές εμφανίσεις σε πάρτι και ρεβεγιόν θα είναι πολλές. Ακριβώς για αυτό, συγκεντρώσαμε παρακάτω πέντε makeup tutorial της Violette, τα οποία θα βγάλουν στην επιφάνεια τη δημιουργικότητά σας και σίγουρα θα εμπνεύσουν τα looks σας.

Δείτε τα:

 

Πηγή: marieclaire.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.