ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο μενού του καιρού - Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Αυτό είναι το Χριστουγεννιάτικο μενού του καιρού - Η πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο παροδικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 2 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα παράλια και γύρω στον μείον ένα βαθμό στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός, ενώ παγετός δυνατό να σχηματιστεί τοπικά και στο εσωτερικό, κατά τις αυγινές ώρες.

Αύριο, ημέρα των Χριστουγέννων, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο παροδικά θα εμφανίζονται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και παροδικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά. Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν ελαφρές βροχές τις απογευματινές ώρες, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κατά το τριήμερο για να κυμανθεί γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το ύψος του χιονιού στην Πλατεία Τροόδους, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 22 εκατοστά.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top