Επιτέθηκε και άρπαξε από τον λαιμό αστυνομικό στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο

Επιτέθηκε και άρπαξε από τον λαιμό αστυνομικό στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο

Επεισόδια και συμπλοκές με αλλοδαπούς και μέλη της Αστυνομίας σημειώθηκαν τα ξημερώματα στη Λευκωσία.

Πιο συγκεκριμένα, στην οδό Ρηγαίνης κλήθηκε Αστυνομία, αφού υπήρχαν πληροφορίες για πρόσωπο που ήταν μεθυσμένο και προκαλούσε ανησυχία.

Μερίδα αλλοδαπών επιτέθηκε σε αστυνομικούς, ενώ ένας εξ’ αυτών έπιασε από τον λαιμό μέλος της δύναμης και συνελήφθη.

Ακολούθησαν φωνές και αναστάτωση αφού οι αλλοδαποί φώναζαν στους αστυνομικούς για να αφήσουν ελεύθερο τον συλληφθέντα.

Στο σημείο κατέφθασαν ενισχύσεις που έθεσαν υπό έλεγχο την κατάσταση και κατεύνασαν τα πνεύματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Πρόεδρος Δημοκρατίας: Χαίρομαι γιατί στο κοινό ανακοινωθέν γίνεται αναφορά για πρώτη φορά από το 2020, στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ

Ικανοποίηση για το γεγονός ότι έγινε ουσιαστική συζήτηση κατά τη συνάντηση του με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, στην παρουσία της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, αλλά και για τη συμπερίληψη ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ για το Κυπριακό στο κοινό ανακοινωθέν που εξεδόθη μετά τη συνάντηση, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE