Πιάστηκε «φορτωμένος» με σφαίρες 33χρονος στη Λεμεσό

Πιάστηκε «φορτωμένος» με σφαίρες 33χρονος στη Λεμεσό

Υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, συγκεκριμένα αριθμού σφαιρών, 9 χιλιοστών, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, που προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 33 ετών, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν οι σφαίρες. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 33χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από μέλη της Αστυνομίας που εντόπισαν στην κατοχή του ένα πακέτο που περιείχε 48 πλήρη φυσίγγια 9 χιλιοστών, κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε στην κατοικία του στη Λεμεσό. Για την κατοχή του αριθμού σφαιρών ο ίδιος πρόβαλε ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, το πρωί σήμερα ο 33χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Νέα κινητικότητα μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν – Η κρίσιμη ημερομηνία και τα επόμενα βήματα

Νέα κινητικότητα καταγράφεται στο Κυπριακό, μετά τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE