Πιάστηκε «φορτωμένος» με σφαίρες 33χρονος στη Λεμεσό

Πιάστηκε «φορτωμένος» με σφαίρες 33χρονος στη Λεμεσό

Υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, συγκεκριμένα αριθμού σφαιρών, 9 χιλιοστών, διερευνά η Αστυνομία στη Λεμεσό, που προχώρησε στη σύλληψη άντρα ηλικίας 33 ετών, στην κατοχή του οποίου εντοπίστηκαν οι σφαίρες. Ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση με δικαστικό διάταγμα για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 33χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι από μέλη της Αστυνομίας που εντόπισαν στην κατοχή του ένα πακέτο που περιείχε 48 πλήρη φυσίγγια 9 χιλιοστών, κατά τη διάρκεια έρευνας που έγινε στην κατοικία του στη Λεμεσό. Για την κατοχή του αριθμού σφαιρών ο ίδιος πρόβαλε ισχυρισμούς που διερευνώνται.

Για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης, το πρωί σήμερα ο 33χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ενέκρινε σχετικό αίτημα της Αστυνομίας και εξέδωσε διάταγμα εξαήμερης κράτησης του.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.