Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με ένα συγκλονιστικό μήνυμα ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους για τα Χριστούγεννα με τον δικό της συγκλονιστικό τρόπο.

Η νεαρή κοπέλα στάθηκε με θάρρος απέναντι στη γυναίκα που της προκάλεσε τόσο μεγάλο κακό, μετά την επίθεση με το βιτριόλι και κατάφερε να δικαιωθεί και να δώσει δύναμη σε άλλες γυναίκες που βιώνουν κάποια κακοποιητική συμπεριφορά.

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά για εκείνη και με δύναμη καρδιάς αποφάσισε μαζί με τις ευχές της να στείλει το μήνυμά της προς τους διαδικτυακούς της φίλους.

Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να στέκεται δίπλα σε μια ταμπέλα, η οποία γράφει στα αγγλικά: «Τι λέμε στον Θεό του θανάτου; Όχι σήμερα», κάνοντας το σήμα της νίκης με το χέρι της.


Ωστόσο θέλησε να δώσει και τις ευχές για τα Χριστούγεννα, γράφοντας: «Χαρούμενα και αγαπημένα Χριστούγεννα σε όλους! Υγεία, χαμόγελα,πίστη στο Θεό και στον εαυτό μας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Λετυμπιώτης: «Δεν μπορεί να μείνει για πάντα η Ολγκίν στην Κύπρο» - Τι είπε για Κυπριακό, ΜΟΕ και φορολογική μεταρρύθμιση

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Από μέρα σε μέρα», τόνισε πως δεν μπορεί η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να παραμένει επ’ αόριστον στην Κύπρο, υπογραμμίζοντας τη σημασία των απευθείας συναντήσεων μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Τουρκοκύπριου ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE