EKTAKTO: Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στη Λευκωσία έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική

EKTAKTO: Πυρκαγιά σε πολυκατοικία στη Λευκωσία έθεσε σε συναγερμό την Πυροσβεστική

Σε συναγερμό τέθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία το βράδυ των Χριστουγέννων, μετά από φωτιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ σε διαμέρισμα στην λεωφόρο Μακαρίου.

Για κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν 4 πυροσβεστικά οχήματα από
σταθμούς Λευκωσίας.

Η πυρκαγιά ήταν σε διαμέρισμα στον 4ο όροφο επταώροφης πολυκατοικίας, το οποίο υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Από τον καπνό ζημιές στους κοινόχρηστους χώρους της πολυκατοικίας και στα διαμερίσματα του 4ου, 5ου, 6ου και 7ου ορόφου. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε χρήση του ξηρού σωλήνα πυρόσβεσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.