Προανήγγειλε την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του ο Γιαννιώτας! «Δεν θα είμαι για πολύ ελεύθερος…»

Προανήγγειλε την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του ο Γιαννιώτας! «Δεν θα είμαι για πολύ ελεύθερος…»

Ο Γιάννης Γιαννιώτας προανήγγειλε την επιστροφή του στη δράση, ενώ αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που έγιναν κατά καιρούς με τον Άρη για να επιστρέψει στην ομάδα.

Ο 28χρονος εξτρέμ που κυκλοφορεί ελεύθερος μετά το καλοκαιρινό διαζύγιο με τον Απόλλωνα Λεμεσού, έπλεξε το εγκώμιο της φετινής ομάδας του Άρη, κάνοντας λόγο μάλιστα και για κατάκτηση τίτλου, ενώ δεν έκρυψε τα αισθήματά του για τους “κίτρινους”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Σύσκεψη μετά από οδηγίες Χριστοδουλίδη - Έκτακτο συντονιστικό για τον αφθώδη πυρετό – Στο τραπέζι νέα μέτρα

Δημιουργία συντονιστικού οργάνου υπό τον Διευθυντή των Κτηνιατρικών Υπηρεσιών αποφασίστηκε κατά την ευρεία συντονιστική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις Κτηνιατρικές Υπηρεσίες στη Λευκωσία, με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών, όπως δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Ανδρέας Γρηγορίου, μετά τη σύσκεψη.

BEST OF TOTHEMAONLINE