Προανήγγειλε την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του ο Γιαννιώτας! «Δεν θα είμαι για πολύ ελεύθερος…»

Προανήγγειλε την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ του ο Γιαννιώτας! «Δεν θα είμαι για πολύ ελεύθερος…»

Ο Γιάννης Γιαννιώτας προανήγγειλε την επιστροφή του στη δράση, ενώ αναφέρθηκε και στις συζητήσεις που έγιναν κατά καιρούς με τον Άρη για να επιστρέψει στην ομάδα.

Ο 28χρονος εξτρέμ που κυκλοφορεί ελεύθερος μετά το καλοκαιρινό διαζύγιο με τον Απόλλωνα Λεμεσού, έπλεξε το εγκώμιο της φετινής ομάδας του Άρη, κάνοντας λόγο μάλιστα και για κατάκτηση τίτλου, ενώ δεν έκρυψε τα αισθήματά του για τους “κίτρινους”.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE