Τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό: Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό: Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 31χρονος μοτοσικλετιστής, ο οποίος τραυματίστηκε σε νέα οδική σύγκρουση που συνέβη τα ξημερώματα στη Λεμεσό.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 2.30π.μ. σήμερα, στην οδό Πετράρχη, στη Λεμεσό, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 31χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να προσκρούσει αρχικά σε σταθμευμένο όχημα, να ανατραπεί και να ακινητοποιηθεί μετά από πρόσκρουση σε δεύτερο σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Ακολούθως, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ως εξαιρετικά σοβαρή.

Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια της σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα - Το ιρανικό ναυτικό χτύπησε αμερικανικές βάσεις

LIVE: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα - Το ιρανικό ναυτικό χτύπησε αμερικανικές βάσεις

Σε τροχιά επικίνδυνης κλιμάκωσης βρίσκεται ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή, με Ισραήλ, Ιράν και ΗΠΑ να συνεχίζουν τις επιθέσεις. Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν με αντίποινα, με το ιρανικό ναυτικό να προχωρά σε χτυπήματα σε αμερικανικές βάσεις. Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE