Τον θέλουν πίσω στον ΑΠΟΕΛ... (Φωτογραφία)

Τον θέλουν πίσω στον ΑΠΟΕΛ... (Φωτογραφία)

Ο ίδιος έπαθε... εξάρτηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι μεγάλη η αγάπη που τρέφει για τον ΑΠΟΕΛ και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει.

Ο Άλντο Ατόρνο ανέβασε την πιο κάτω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία όπως φαίνεται φοράει την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα ο ίδιος έγραψε: «Η σημερινή προπόνηση στον ήλιο. Δουλεύω και περιμένω για τη νέα μου ομάδα! Πάμεεε!».

Αρκετοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ σχολιάζουν κάτω από την φωτογραφία, με τους περισσότερους να του ζητούν να επιστρέψει στην ομάδα της Λευκωσίας. 

Πηγη: ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Καραολή και Δημητρίου: «Η απελευθέρωση παραμένει το μεγάλο ζητούμενο»

ΠτΔ για Καραολή και Δημητρίου: «Η απελευθέρωση παραμένει το μεγάλο ζητούμενο»

Με αναφορές στη θυσία, την ελευθερία και τη συνέχιση του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απέτισε φόρο τιμής στους ήρωες της ΕΟΚΑ Μιχαλάκη Καραολή και Ανδρέα Δημητρίου, κατά το εθνικό μνημόσυνο στο Παλαιχώρι, 70 χρόνια μετά την εκτέλεσή τους από τους Βρετανούς αποικιοκράτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE