Τον θέλουν πίσω στον ΑΠΟΕΛ... (Φωτογραφία)

Τον θέλουν πίσω στον ΑΠΟΕΛ... (Φωτογραφία)

Ο ίδιος έπαθε... εξάρτηση. Δεν εξηγείται αλλιώς. Είναι μεγάλη η αγάπη που τρέφει για τον ΑΠΟΕΛ και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει.

Ο Άλντο Ατόρνο ανέβασε την πιο κάτω φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, στην οποία όπως φαίνεται φοράει την φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Μάλιστα ο ίδιος έγραψε: «Η σημερινή προπόνηση στον ήλιο. Δουλεύω και περιμένω για τη νέα μου ομάδα! Πάμεεε!».

Αρκετοί φίλοι του ΑΠΟΕΛ σχολιάζουν κάτω από την φωτογραφία, με τους περισσότερους να του ζητούν να επιστρέψει στην ομάδα της Λευκωσίας. 

Πηγη: ThemaSports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Τελευταία Ολομέλεια Βουλής: Η «καυτή» ατζέντα πριν την αυτοδιάλυση – Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό και οι αναπομπές του ΠτΔ

Με μια «καυτή» και πολυσύνθετη ατζέντα συνεδριάζει την Πέμπτη 23 Απριλίου στις 11 το πρωί για τελευταία φορά με την παρούσα σύστασή της η Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων πριν από την αυτοδιάλυσή της, θέτοντας στο επίκεντρο κρίσιμα ζητήματα που αφορούν την ενέργεια, την εκπαίδευση, αλλά κυρίως τη μεταναστευτική πολιτική της χώρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE