Συνεχίζονται κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια της Κύπρου - Βάζει... εμπόδια η μετάλλαξη Όμικρον

Συνεχίζονται κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια της Κύπρου - Βάζει... εμπόδια η μετάλλαξη Όμικρον

Κανονικά συνεχίζουν να διεξάγονται οι πτήσεις από και προς τα κυπριακά αεροδρόμια, Λάρνακας και Πάφου παρά τις απανωτές ακυρώσεις πτήσεων διεθνώς που επηρέασαν χιλιάδες επιβάτες σε πολλά αεροδρόμια του κόσμου.


Συγκεκριμένα, όπως μετέδιδαν ξένα πρακτορεία ειδήσεων, περίπου 6.300 πτήσεις ακυρώθηκαν από αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων, με την παραλλαγή Ομικρον να διαταράσσει τα ταξίδια κατά τη διάρκεια των εορτών, καθώς εργαζόμενοι των εταιριών -κυρίως πιλότοι- βρίσκονταν σε καραντίνα.

Το κύμα των ακυρώσεων δεν έχει μέχρι στιγμής επηρεάσει την Κύπρο και τη διακίνηση επιβατών. Συγκεκριμένα, πηγές από τη διαχειρίστρια εταιρεία των κυπριακών αεροδρομίων Hermes Airports, ανέφεραν στον ΚΥΠΕ πως μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν ακυρώσεις και δεν παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις σε πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.

BEST OF TOTHEMAONLINE