Συνεχίζονται κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια της Κύπρου - Βάζει... εμπόδια η μετάλλαξη Όμικρον

Συνεχίζονται κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια της Κύπρου - Βάζει... εμπόδια η μετάλλαξη Όμικρον

Κανονικά συνεχίζουν να διεξάγονται οι πτήσεις από και προς τα κυπριακά αεροδρόμια, Λάρνακας και Πάφου παρά τις απανωτές ακυρώσεις πτήσεων διεθνώς που επηρέασαν χιλιάδες επιβάτες σε πολλά αεροδρόμια του κόσμου.


Συγκεκριμένα, όπως μετέδιδαν ξένα πρακτορεία ειδήσεων, περίπου 6.300 πτήσεις ακυρώθηκαν από αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων, με την παραλλαγή Ομικρον να διαταράσσει τα ταξίδια κατά τη διάρκεια των εορτών, καθώς εργαζόμενοι των εταιριών -κυρίως πιλότοι- βρίσκονταν σε καραντίνα.

Το κύμα των ακυρώσεων δεν έχει μέχρι στιγμής επηρεάσει την Κύπρο και τη διακίνηση επιβατών. Συγκεκριμένα, πηγές από τη διαχειρίστρια εταιρεία των κυπριακών αεροδρομίων Hermes Airports, ανέφεραν στον ΚΥΠΕ πως μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν ακυρώσεις και δεν παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις σε πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE