Συνεχίζονται κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια της Κύπρου - Βάζει... εμπόδια η μετάλλαξη Όμικρον

Συνεχίζονται κανονικά οι πτήσεις στα αεροδρόμια της Κύπρου - Βάζει... εμπόδια η μετάλλαξη Όμικρον

Κανονικά συνεχίζουν να διεξάγονται οι πτήσεις από και προς τα κυπριακά αεροδρόμια, Λάρνακας και Πάφου παρά τις απανωτές ακυρώσεις πτήσεων διεθνώς που επηρέασαν χιλιάδες επιβάτες σε πολλά αεροδρόμια του κόσμου.


Συγκεκριμένα, όπως μετέδιδαν ξένα πρακτορεία ειδήσεων, περίπου 6.300 πτήσεις ακυρώθηκαν από αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων, με την παραλλαγή Ομικρον να διαταράσσει τα ταξίδια κατά τη διάρκεια των εορτών, καθώς εργαζόμενοι των εταιριών -κυρίως πιλότοι- βρίσκονταν σε καραντίνα.

Το κύμα των ακυρώσεων δεν έχει μέχρι στιγμής επηρεάσει την Κύπρο και τη διακίνηση επιβατών. Συγκεκριμένα, πηγές από τη διαχειρίστρια εταιρεία των κυπριακών αεροδρομίων Hermes Airports, ανέφεραν στον ΚΥΠΕ πως μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν ακυρώσεις και δεν παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις σε πτήσεις από και προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο Προεδρικό η «τριάδα» του 8,4%-Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανοίγει τον δρόμο προς το 2028 - Βλέπει ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ και Οικολόγους

Στο ίδιο τραπέζι με τρεις πολιτικές δυνάμεις που μπορεί να έμειναν εκτός Βουλής, αλλά εξακολουθούν να εκπροσωπούν ένα υπολογίσιμο κομμάτι του εκλογικού σώματος, κάθεται σήμερα το μεσημέρι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE