LIKE ONLINE

Της έστειλε selfie από τις διακοπές, αλλά ξέχασε την λεπτομέρεια που αποκάλυψε πως την απατά -ΒΙΝΤΕΟ

Της έστειλε selfie από τις διακοπές, αλλά ξέχασε την λεπτομέρεια που αποκάλυψε πως την απατά -ΒΙΝΤΕΟ

Μία φωτογραφία που έστειλε μάλλον βιαστικά ένας άνδρας στην σύντροφό του, αποκάλυψε οτι τελικά δεν ήταν και τόσο πιστός στην σχέση του.

Η TikToker με το όνομα @angelalabaaa ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό ένα video στο οποίο έδειχνε την φωτογραφία που της έστειλε ο αγαπημένος της από τις διακοπές του.

Σε αυτό, ο συγκεκριμένος άνδρας φαίνεται να κάνει κανόε-καγιάκ, όμως ξέχασε μία σημαντική λεπτομέρεια: Τα γυαλιά που φοράει έκαναν αντανάκλαση και έδειχναν τι υπήρχε μπροστά του. Εκεί καθόταν μία γυναίκα...

Η Angela αφού μεγάλωσε την ανάλυση της φωτογραφίας πρόσεξε την κοπέλα και άρχισε να του ζητάει απαντήσεις, με αποτέλεσμα η σχέση τους να λάβει τέλος.

 

 

@angelalabaaa

how i finally caught my boyfriend cheating on me and then he calls me with her to break up once he was caught ☺️ #fyp #cheater #liar #WhenRiftanSays

♬ what the fuck was that - champagnemami

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top