Με στολή Άγιου Βασίλη γιόρτασαν τα Χριστούγεννα οι δύτες στο βυθό της θάλασσας - Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Με στολή Άγιου Βασίλη γιόρτασαν τα Χριστούγεννα οι δύτες στο βυθό της θάλασσας - Εντυπωσιακές φωτογραφίες

Χριστούγεννα στον βυθό της θάλασσας σε Πρωταρά και Λάρνακα έκαναν δύτες ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες.

Με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο για 15η συνεχή χρονιά γιόρτασαν και φέτος τα Χριστούγεννα οι Summer Divers. Το γεγονός μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δύτες ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες βούτηξαν στα παγωμένα νερά στην θαλάσσια περιοχή του Πρωταρά, έφαγαν, αντάλλαξαν δώρα, είπαν τα κάλαντα και φυσικά στο τέλος στόλισαν και χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Παρά τα δυνατά θαλάσσια ρεύματα, το θολό νερό και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν ανήμερα των Χριστουγέννων, δύτες στόλισαν και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Ναυάγιο Ζηνοβία στη Λάρνακα.

Οι δύο άρτια εκπαιδευμένοι δύτες, τάισαν τα ψάρια και απαθανάτισαν τις εντυπωσιακές στιγμές που έζησαν, τις οποίες μοιράστηκαν με τις οικογένειες και με φίλους τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Συμπλοκή στη Λεμεσό: Στο νοσοκομείο 43χρονος με κατάγματα - Τέσσερις συλλήψεις

Γύρω στις 9 χθες το βράδυ, ένας 38χρονος, δύο 46χρονοι και ένας 43χρονος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, συνεπλάκησαν μεταξύ τους, ενώ βρίσκονταν σε δρόμο της Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE