Ο Σταύρος χρειάζεται τη στήριξη μας! Ας βοηθήσουμε όσοι μπορούμε, όσο μπορούμε

Ο Σταύρος χρειάζεται τη στήριξη μας! Ας βοηθήσουμε όσοι μπορούμε, όσο μπορούμε

Είναι το πρόσωπο που τραυματίστηκε στο Μονιάτη, μετά από έκρηξη, κατά τη διάρκεια που επεξεργαζόταν πυροτεχνήματα. Ο 37χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού χρειάστηκε αίμα και όλοι βοηθήσαμε ώστε να ξεπεράσει τις πρώτες δύσκολες ώρες. Τώρα ο Σταύρος χρειάζεται και την οικονομική μας στήριξη.

Αυτό γιατί ο 37χρονος από τη Λεμεσό μεταφέρθηκε στο American Heart Institute στη Λευκωσία και τα έξοδα αποκατάστασής του είναι δαπανηρά και όσο και αν προσπάθησε η οικογένεια να εξεύρει τους πόρους, δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στο υψηλό κόστος νοσηλείας.

Για το σκοπό αυτό, δεν έχει ανοιχτεί κάποιος τραπεζικός λογαριασμός ώστε να υπάρξει διαφάνεια, το μόνο που έγινε είναι να δοθεί στη δημοσιότητα ο λογαριασμός της κλινικής στον οποίο θα μπορούν να γίνονται καταθέσεις εισφορών για τον Σταύρο.

Δείτε το βίντεο που ετοίμασαν φίλοι του Σταύρου με τη συμμετοχή γνωστών Κύπριων ηθοποιών:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

«Δεν καβγαδίσαμε ποτέ»: Ο Γιώργος Ιακώβου θυμάται άγνωστες στιγμές με τον Γιώργο Βασιλείου - Video

Ο Γιώργος Ιακώβου, στενός συνεργάτης του Γιώργου Βασιλείου κατά την πενταετή προεδρία του (1988–1993) και Υπουργός Εξωτερικών, μίλησε στο Δελτίο Ειδήσεων του Alpha, για τη σχέση και τη συνεργασία τους, θυμούμενος τη γνωριμία τους που ξεκίνησε τυχαία και εξελίχθηκε σε μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.