Μάρκος Κωμοδρόμος: «Βοήθησα πολλά άτομα στο χώρο των media αλλά κάποιοι φάνηκαν αχάριστοι» - ΒΙΝΤΕΟ

Μάρκος Κωμοδρόμος: «Βοήθησα πολλά άτομα στο χώρο των media αλλά κάποιοι φάνηκαν αχάριστοι» - ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή του SIGMA «Ήρθε κι Έδεσε», βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου ο Μάρκος Κωμοδρόμος.

Ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός φιλοξενήθηκε στον Ανδρέα Δημητρόπουλο και την Γιώτα Δαμιανού και μίλησε για όλους και για όλα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε αχαριστίες που βίωσε από ανθρώπους στον χώρο των media.

«Κάποια άτομα από τον χώρο που στο παρελθόν βοήθησα, δεν είχα την ανάλογη ανταπόκριση μέτρα. Λυπάμαι που θα το πω αλλά φάνηκαν αχάριστοι», είπε χαρακτηριστικά.

Nα σημειωθεί πως τον Μάρκο Κωμοδρόμο τον απολαμβάνουμε ραδιοφωνικά κάθε πρωί από τις 07:00 μέχρι τις 10:00 στον NRJ Cyprus παρέα με τον Χάρη Παπαθεοχάρους.  

Δείτε το εδώ το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

ΔΗΚΟ στο επίκεντρο των εξελίξεων: Ο κύκλος επαφών του Προέδρου Χριστοδουλίδη, οι απαιτήσεις του Νικόλα και το πολιτικό τεστ πριν τον ανασχηματισμό

Η σχέση του Προεδρικού με το ΔΗΚΟ, εισέρχεται σε μια από τις πιο κρίσιμες φάσεις της, από την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον Νίκο Χριστοδουλίδη. Οι επόμενες ημέρες, αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική σημασία. Η συνάντηση της Παρασκευής ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη Γραμματεία του ΔΗΚΟ δεν αντιμετωπίζεται ως μία ακόμη τακτική επαφή, αλλά ως ένα ραντεβού ουσίας, από το οποίο αναμένεται να διαφανεί εάν οι δύο πλευρές μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τους όρους της συνεργασίας τους, ή αν οι διαφωνίες που συσσωρεύτηκαν το τελευταίο διάστημα, θα παραμείνουν στο τραπέζι.

BEST OF TOTHEMAONLINE