Στο σκοτάδι παραμένει το μεσαιωνικό κάστρο Λάρνακας

Στο σκοτάδι παραμένει το μεσαιωνικό κάστρο Λάρνακας

Από τα μέσα Δεκεμβρίου, όπως είχε γράψει το ThemaOnline, το μεσαιωνικό κάστρο της Λάρνακας που άλλοτε έλαμπε τις γιορτές και όχι μόνο, τώρα έμεινε στο σκοτάδι.

Το Τμήμα Αρχαιοτήτων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων, ο φωτισμός του Κάστρου Λάρνακας έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, καταβάλλονται προσπάθειες από όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο (Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, Μελετητής Έργου, Εργολάβος) για τη συντομότερη επίλυση των προβλημάτων, ενώ σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας θα ληφθούν προσωρινά μέτρα φωτισμού του πεζόδρομου ανατολικά του Κάστρου για την ασφαλή πρόσβαση του κοινού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

«Κλείδωσε» η νέα συνάντηση ΠτΔ με Ολγκίν - «Μόνο ουσία στις συζητήσεις»

Την Παρασκευή στις 6.00 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη συνάντηση της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη ενώ το Σάββατο η Μαρία Άνχελα Ολγκίν θα συναντηθεί και με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE