Στο σκοτάδι παραμένει το μεσαιωνικό κάστρο Λάρνακας

Στο σκοτάδι παραμένει το μεσαιωνικό κάστρο Λάρνακας

Από τα μέσα Δεκεμβρίου, όπως είχε γράψει το ThemaOnline, το μεσαιωνικό κάστρο της Λάρνακας που άλλοτε έλαμπε τις γιορτές και όχι μόνο, τώρα έμεινε στο σκοτάδι.

Το Τμήμα Αρχαιοτήτων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων, ο φωτισμός του Κάστρου Λάρνακας έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, καταβάλλονται προσπάθειες από όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο (Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, Μελετητής Έργου, Εργολάβος) για τη συντομότερη επίλυση των προβλημάτων, ενώ σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας θα ληφθούν προσωρινά μέτρα φωτισμού του πεζόδρομου ανατολικά του Κάστρου για την ασφαλή πρόσβαση του κοινού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Κυπριακό: Διάλογος για τον διάλογο

Η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν ολοκληρώθηκε χωρίς κοινό ανακοινωθέν. Και ίσως αυτό να είναι το πιο «ειλικρινές» στοιχείο της όλης διαδικασίας: δεν υπήρχε τίποτα συγκεκριμένο για να ανακοινωθεί.

BEST OF TOTHEMAONLINE