Στο σκοτάδι παραμένει το μεσαιωνικό κάστρο Λάρνακας

Στο σκοτάδι παραμένει το μεσαιωνικό κάστρο Λάρνακας

Από τα μέσα Δεκεμβρίου, όπως είχε γράψει το ThemaOnline, το μεσαιωνικό κάστρο της Λάρνακας που άλλοτε έλαμπε τις γιορτές και όχι μόνο, τώρα έμεινε στο σκοτάδι.

Το Τμήμα Αρχαιοτήτων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων, ο φωτισμός του Κάστρου Λάρνακας έχει τεθεί εκτός λειτουργίας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, καταβάλλονται προσπάθειες από όλους τους εμπλεκόμενους στο έργο (Τμήμα Ηλεκτρομηχανολογικών Υπηρεσιών, Μελετητής Έργου, Εργολάβος) για τη συντομότερη επίλυση των προβλημάτων, ενώ σε συνεργασία με το Δήμο Λάρνακας θα ληφθούν προσωρινά μέτρα φωτισμού του πεζόδρομου ανατολικά του Κάστρου για την ασφαλή πρόσβαση του κοινού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

VIDEO - Χριστοδουλίδης: Η τριμερής Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ δείχνει ανθεκτικότητα - Η Τουρκία απουσιάζει λόγω δικής της ευθύνης

Στην ανθεκτικότητα και τη στρατηγική σημασία της τριμερούς συνεργασίας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του στο ΚΕΝ Λάρνακας, αμέσως μετά την επιστροφή του από το Ισραήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE