Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για παράνομη παραμονή στην Κύπρο - Είχε απορριφθεί η αίτηση τους για πολιτικό άσυλο

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για παράνομη παραμονή στην Κύπρο - Είχε απορριφθεί η αίτηση τους για πολιτικό άσυλο

Στην σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 29 και 22 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για τα αδικήματα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, μέλη του ΟΠΕ Πάφου εντόπισαν σε κατοικία στην Έμπα δύο πρόσωπα τα οποία φέρεται να βρίσκονται στο έδαφος της Δημοκρατίας παράνομα.

Συγκεκριμένα, το ένα πρόσωπο είναι ηλικίας 29 χρόνων του οποίου η αίτηση για πολιτικό άσυλο αποσύρθηκε στις 28.9.18 και έκτοτε φαίνεται να διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το δεύτερο πρόσωπο είναι ηλικίας 22 ετών του οποίου η αίτηση για πολιτικό άσυλο απορρίφθηκε στις 26.7.21, δεν έκανε έφεση και από τις 2.9.21 φαίνεται να διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι 29χρονος και 22χρονος μεταφέρθηκαν στα αστυνομικά κρατητήρια της Πόλης Χρυσοχούς και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Βλέπει Χαν πριν τη συνάντηση με Ερχιουρμάν ο ΠτΔ - Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο για την Παρασκευή

Με την ίδια εποικοδομητική στάση, με τη νηφαλιότητα αλλά και την πολιτική βούληση που μας χαρακτηρίζει, διατηρώντας ως μοναδικό στόχο την επανεκκίνηση της διαδικασίας ουσιαστικών διαπραγματεύσεων, θα προσέλθουμε αύριο στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σημειώνοντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει συγκαλέσει για την προσεχή Παρασκευή, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE