Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για παράνομη παραμονή στην Κύπρο - Είχε απορριφθεί η αίτηση τους για πολιτικό άσυλο

Υπό κράτηση δύο πρόσωπα για παράνομη παραμονή στην Κύπρο - Είχε απορριφθεί η αίτηση τους για πολιτικό άσυλο

Στην σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 29 και 22 ετών προχώρησε η Αστυνομία Πάφου για τα αδικήματα της παράνομης παραμονής στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, μέλη του ΟΠΕ Πάφου εντόπισαν σε κατοικία στην Έμπα δύο πρόσωπα τα οποία φέρεται να βρίσκονται στο έδαφος της Δημοκρατίας παράνομα.

Συγκεκριμένα, το ένα πρόσωπο είναι ηλικίας 29 χρόνων του οποίου η αίτηση για πολιτικό άσυλο αποσύρθηκε στις 28.9.18 και έκτοτε φαίνεται να διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το δεύτερο πρόσωπο είναι ηλικίας 22 ετών του οποίου η αίτηση για πολιτικό άσυλο απορρίφθηκε στις 26.7.21, δεν έκανε έφεση και από τις 2.9.21 φαίνεται να διαμένει παράνομα στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι 29χρονος και 22χρονος μεταφέρθηκαν στα αστυνομικά κρατητήρια της Πόλης Χρυσοχούς και τέθηκαν υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE