ΔΙΕΘΝΗ

Νεαρός με τσεκούρι στην Πεντέλη απειλεί ότι θα σκοτώσει τον πατέρα του

Νεαρός με τσεκούρι στην Πεντέλη απειλεί ότι θα σκοτώσει τον πατέρα του

Ο άνδρας επιχείρησε να επιτεθεί σε αστυνομικούς - Στο σημείο βρίσκονται ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται διαπραγματευτής.


Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στην ΕΛ.ΑΣ όταν ένας νεαρός άνδρας στην Πεντέλη πήρε ένα τσεκούρι και άρχισε να απειλεί ότι θα σκοτώσει τον πατέρα του. Στη συνέχεια αφού προκάλεσε φθορές στο σπίτι του ανέβηκε στην ταράτσα του σπιτιού του και προσπάθησε να τραυματίσει αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Στο σημείο βρίσκονται ήδη ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ΕΚΑΜ, διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ καθώς και η πυροσβεστική. Μάλιστα οι άνδρες των ΕΚΑΜ κρατούν ασπίδες και έχουν περικυκλώσει το σπίτι. Παράλληλα οι άνδρες της πυροσβεστικής έχουν τοποθετήσει στην αυλή ειδικό στρώμα προκειμένου ο νεαρός να μην πηδήξει από την ταράτσα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κατά το παρελθόν έχει νοσηλευτεί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top