ΔΙΕΘΝΗ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρίτη μήνυση κατά του παρουσιαστή – Σε site με οίκους ανοχής βρήκε τα βίντεο της η 42χρονη

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τρίτη μήνυση κατά του παρουσιαστή – Σε site με οίκους ανοχής βρήκε τα βίντεο της η 42χρονη

Η νέα μήνυση εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου, από άλλη γυναίκα η οποία επίσης τον κατηγορεί ότι «ανέβασε».

βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο στο διαδίκτυο χωρίς τη συγκατάθεσή της, φρέναρε την ελευθερία του παρουσιαστή. Παρότι ο ανακριτής μετά την απολογία του για την αρχική υπόθεση έκρινε τη μη περαιτέρω κράτησή του υπό περιορισμούς, ο εισαγγελέας του άσκησε ξανά δίωξη βάσει της νέας καταγγελίας. Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος οδηγήθηκε εκ νέου με χειροπέδες και συνοδεία αστυνομικών πίσω στο αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.

«Για τη δεύτερη περίπτωση, ο πελάτης μου ισχυρίζεται ότι δεν τα έχει αναρτήσει ο ίδιος, δεν ξέρει ποιος, πάντως, από το 2019 δεν έχει ασχοληθεί με τέτοιες δραστηριότητες», είπε ο Γιώργος Δακούρας, δικηγόρος Στάθη Παναγιωτόπουλου στις τηλεοπτικές κάμερες ενώ πρόσθεσε πως: «Ζητάει συνεχώς συγγνώμη έχοντας συνειδητοποιήσει το τεράστιο λάθος του. Έχει παραδεχθεί όσα έχει τελέσει όχι όσα του αποδίδονται».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σύμφωνα με το Live News, φέρεται να εξέφρασε στον ανακριτή την έκπληξη του για το ότι διώκεται για κακούργημα ενώ επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι δεν ξέρει ποιος «ανέβασε» στο διαδίκτυο τα βίντεο αφού εκείνος τα είχε αποσύρει.

Σε site με οίκους ανοχής βρήκε τα βίντεο της η 42χρονη
Σύμφωνα με το Live News η τρίτη μηνύτρια είναι μια 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη η οποία χθες το απόγευμα κατήγγειλε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για το δικό βίντεο το οποίο «ανέβασε», όπως ισχυρίζεται, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου. Η γυναίκα και ο παρουσιαστής είχαν σχέση από το 2004 έως το 2006.

 

Όταν οι καταγγελίες που αφορούσαν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο είδαν το φως της δημοσιότητας, η γυναίκα έκανε τη δική της έρευνα στο διαδίκτυο ώστε να δει αν υπάρχει κάποιο βίντεο με την ίδια.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή Live News, η 42χρονη φέρεται να βρήκε τα βίντεο της σε ελληνική ιστοσελίδα που σχετίζεται με οίκους ανοχής. Η γυναίκα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως προκειμένου να την πείσει ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να καταγράψουν τις ερωτικές τους στιγμές, της είπε ότι θα παντρευτούν.

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε πως άνθρωπος που αναρτούσε τα βίντεο στο διαδίκτυο χρησιμοποιούσε ως ψευδώνυμο το όνομα Ολλανδού τραγουδιστή και δίπλα την ημερομηνία γέννησης του παρουσιαστή ενώ η τελευταία φορά που χρησιμοποιήθηκε το ψευδώνυμο για ανάρτηση, φαίνεται να είναι εντός του 2021.
Εντύπωση προκαλεί πως στο site στο οποίο η 42χρονη βρήκε τα βίντεο, υπάρχει κύμα συμπαράστασης από χρηστές που υποστηρίζουν τον παρουσιαστή.

«Θα δούμε αν θα διαταχθεί η προσωρινή του κράτηση ή όχι»
Μιλώντας στο Live News ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος μίας εκ των θυμάτων, σημείωσε ότι όλοι βρίσκονται εν αναμονή και της αυριανής του απολογίας. «Θα δούμε αν θα διαταχθεί η προσωρινή του κράτηση ή όχι. Ανά πάσα στιγμή οι περιοριστικοί όροι, με νέα στοιχεία, αλλάζουν». Όπως σημείωσε ο κ. Λύτρας, «θεωρώ ότι θα βγουν και άλλα πράγματα, είμαστε στην αρχή της υπόθεσης».

Πηγή: newbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top