Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εγκλωβίστηκε – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και εγκλωβίστηκε – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε χθες (27/12) το απόγευμα στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ώρα 15.30 το απόγευμα λήφθηκε κλήση για τροχαίο ατύχημα, στο δρόμο Πέγειας-Κάθηκα, στην Πάφο.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Πάφου με ομάδα και όχημα διάσωσης.

Ένα μηχανοκίνητο όχημα, παρέκκλινε της πορείας του και αναποδογυρίστηκε στην άκρη του δρόμου, με αποτέλεσμα η οδηγός του οχήματος να εγκλωβιστεί.

Έγινε χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων για τον απεγκλωβισμό της και αφού της παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.