Αντωνία Χαραλάμπους: Μας έδειξε για πρώτη φορά τον 5μηνών γιο της! (Βίντεο)

Αντωνία Χαραλάμπους: Μας έδειξε για πρώτη φορά τον 5μηνών γιο της! (Βίντεο)

Ο μπέμπης παίζει... πιάνο

Μανούλα έγινε για πρώτη φορά η Αντωνία Χαραλάμπους, καθώς στις 14 Αυγούστου του 2020, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιός και ο σύντροφος της Κωνσταντίνος, έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι, καθώς ολοκλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Διάβασε τη συνέχεια στο LifeNewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

«Εκτοξεύεται» η δημοτικότητα του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Στο 41% η θετική αξιολόγηση

Σημαντική άνοδο καταγράφει η εικόνα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στην κοινή γνώμη, σύμφωνα με τα διαδοχικά ευρήματα της RAI Consultants για λογαριασμό του Alpha, με τη θετική αξιολόγηση των πολιτών να παρουσιάζει σταθερή και εντυπωσιακή αύξηση από τον Σεπτέμβριο του 2023 μέχρι και τον Μάιο του 2026. Σημειώνεται ότι αυτή η μέτρηση έρχεται να επιβεβαιώσει ευρήματα κι άλλων ερευνών (IMR/Καθημερινή) που καταδεικνύουν σημαντική αύξηση αποδοχής και δημοτικότητας Προέδρου Χριστοδουλίδη και Κυβέρνησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE