Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Γιορτάζουν δύο χρόνια ευτυχισμένου γάμου! (Φώτο)

Πιέρος Σωτηρίου – Μαρία Κορτζιά: Γιορτάζουν δύο χρόνια ευτυχισμένου γάμου! (Φώτο)

Η αδημοσίευτη φωτογραφία από την ημέρα του γάμου

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου από την ημέρα που ο Πιέρος Σωτηρίου και η Μαρία Κορτζιά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας επισφραγίζοντας με τον πιο γλυκό τρόπο την όμορφη σχέση τους.

Μάλιστα σχεδόν ένα χρόνο μετά και συγκεκριμένα στις 8 Δεκεμβρίου του 2020, ήρθε στη ζωή το πρώτο τους παιδί, ο μικρός Σοφοκλής.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Νέος γύρος επαφών, παλιές διαφωνίες - Το μεγάλο στοίχημα μέχρι τη Νέα Υόρκη

Σε μια νέα φάση, αυτή τη φορά με πιο πυκνό ημερολόγιο επαφών και σαφές χρονοδιάγραμμα μπροστά τους, εισέρχονται οι προσπάθειες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό. Η πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Έρχιουρμαν δεν έλυσε τις μεγάλες διαφορές, έδειξε όμως ότι υπάρχει πλέον ένας σταθερός δίαυλος επικοινωνίας, πάνω στον οποίο θα επιχειρηθεί να χτιστεί η συνέχεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE