Νέα τουρκική πρόκληση στα Ίμια - Ακταιωρός παρενόχλησε ψαράδες

Νέα τουρκική πρόκληση στα Ίμια - Ακταιωρός παρενόχλησε ψαράδες

Την εμφάνιση της σε ελληνικά χωρικά ύδατα έκανε τουρκική ακταιωρός και παρεμπόδισε ελληνικά αλιευτικά να ψαρέψουν ανοιχτά της Καλύμνου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OPEN, σήμερα Τρίτη 28 Δεκεμβρίου τα ξημερώματα, 6 ελληνικά ψαράδικα, ξεκίνησαν από την Κάλυμνο, συνοδεία σκάφους του Λιμενικού Σώματος, για να πάνε να ψαρέψουν στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων. Μετά από λίγη ώρα, εμφανίστηκε τουρκική ακταιωρός, άρχισε να προκαλεί τους ψαράδες, λέγοντάς τους χαρακτηριστικά «να φύγουν από “τουρκικά χωρικά ύδατα”».

Μάλιστα, οι τούρκοι επέμεναν, με κόρνες και τζατζαρίσματα. Τότε πλησίασε το σκάφος του Λιμενικού, με την ακταιωρό να αποχωρεί από το σημείο.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

«Κράτος Μαφία»: Η ανακοίνωση της Αρχής κατά της Διαφθοράς - Τα επόμενα βήματα και η μεγάλη δοκιμασία των θεσμών

Η ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την υπόθεση που συνδέεται με το βιβλίο «Κράτος Μαφία» του Μακάριου Δρουσιώτη ήταν αναμφίβολα μία από τις σημαντικότερες πολιτικές εξελίξεις των τελευταίων ετών. Όχι μόνο λόγω των προσώπων που φέρονται να περιλαμβάνονται στα ευρήματα της έρευνας, αλλά κυρίως γιατί ανοίγει μια νέα και ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη λειτουργία των θεσμών και του κράτους δικαίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE