Μετάλλαξη Όμικρον στην Ελλάδα: Μειώνουν την καραντίνα σε πέντε ημέρες για όσους δεν παρουσιάζουν συμπτώματα

Μετάλλαξη Όμικρον στην Ελλάδα: Μειώνουν την καραντίνα σε πέντε ημέρες για όσους δεν παρουσιάζουν συμπτώματα

Τη μείωση της καραντίνας για τους νοσούντες με τη μετάλλαξη Omicron και εμφανίζουν καθόλου ή πολύ ήπια συμπτώματα αποφάσισαν στελέχη του υπουργείου Υγείας και ειδικοί που μετέχουν σε σχετική σύσκεψη.

Ειδικότερα, μετά και τις νέες οδηγίες του CDC, η καραντίνα θα μειωθεί από δέκα ημέρες που ισχύει σήμερα σε πέντε, για τους ασυμπτωματικούς και όσους φέρουν ήπια συμπτώματα.

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά την επικαιροποίηση των οδηγιών από το CDC, αλλά και την απότομη αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα μας ειδικά στους νέους.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE