Ήταν θετικοί στον κορωνοϊό και πήγαν κύριοι για ψώνια - Μεγάλη αναστάτωση σε υπεραγορά στην Λάρνακα

Ήταν θετικοί στον κορωνοϊό και πήγαν κύριοι για ψώνια - Μεγάλη αναστάτωση σε υπεραγορά στην Λάρνακα

Σκηνές απείρου κάλλους έζησαν πελάτες της υπεραγοράς «Στέλιος» στην Λάρνακα όταν άκουσαν από τα μεγάφωνα τους υπευθύνους να καλούν άτομο, το οποίο σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες νοσούσε με κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, γιατρός είδε ασθενή ο οποίος είχε διαγνωστεί την προηγούμενη μέρα με Covid-19.

Αμέσως ενημέρωσε τους υπαλλήλους της υπεραγοράς, οι οποίοι προέβησαν σε ανακοίνωση.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί πως η υπεραγορά έλαβε όλα τα απαραίτητα μέτρα ειδοποιώντας από τα μεγάφωνα.

Το τραγικό όμως της ιστορίας είναι ότι αποχώρησαν έξι άτομα, τα οποία φέρονται να νοσούσαν με κορωνοϊό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε ακούσει για περιστατικά, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, που αφορούσαν σε ανθρώπους οι οποίοι είναι θετικοί και κυκλοφορούν ανενόχλητοι, γεγονός που προβληματίζει το Υπουργείο Υγείας για την διασπορά του ιού στην κοινότητα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.