Πεθερός του Μαριούθκια το θύμα που έπεσε αιμόφυρτο από πυροβολισμούς στη Λάρνακα

Πεθερός του Μαριούθκια το θύμα που έπεσε αιμόφυρτο από πυροβολισμούς στη Λάρνακα

Ελληνοκύπριος ηλικίας 56 ετών το θύμα του άγριου φονικού που διαπράχθηκε στη Λάρνακα το βράδυ της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 56χρονος φαίνεται να είναι πατέρας μάρτυρα σε δίκη που σχετίζεται με ναρκωτικά.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ψάχνουν σκούρα μοτοσικλέτα στον αυτοκινητόδρομο για εντοπισμό των εκτελεστών του πεθερού του Μαριούθκια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε να σταθμεύσει το όχημα του σε πολυκατοικία κοντά στα δικαστήρια της Λάρνακας, στην περιοχή Μακένζυ, με αποτέλεσμα να τον προσεγγίσει μοτοσυκλέτα και να δεχθεί τους πυροβολισμούς.

Όπως προαναφέραμε ο άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς από άγνωστα πρόσωπα, τα οποία μετά το περιστατικό τράπηκαν σε φυγή.

Από τους πυροβολισμούς ο 56χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας αλλά και ιατροδικαστής για τις απαραίτητες έρευνες, ενώ να σημειωθεί ότι η σκηνή αποκλείστηκε.

Περισσότερα σε λίγο... 

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Από το «Κράτος Μαφία» στις Προεδρικές Εκλογές του 2028- Η ώρα του Αναστασιάδη και ο πόλεμος ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ που μόλις άρχισε

Η δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει σήμερα στις 11.00 ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα των τελευταίων μηνών. Όχι μόνο επειδή θα επιχειρήσει να απαντήσει στα όσα καταγράφονται στο πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς για το βιβλίο «Κράτος Μαφία», αλλά και επειδή η συζήτηση που έχει ανοίξει, ξεπερνά κατά πολύ το πρόσωπό του.

BEST OF TOTHEMAONLINE