Πεθερός του Μαριούθκια το θύμα που έπεσε αιμόφυρτο από πυροβολισμούς στη Λάρνακα

Πεθερός του Μαριούθκια το θύμα που έπεσε αιμόφυρτο από πυροβολισμούς στη Λάρνακα

Ελληνοκύπριος ηλικίας 56 ετών το θύμα του άγριου φονικού που διαπράχθηκε στη Λάρνακα το βράδυ της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, ο 56χρονος φαίνεται να είναι πατέρας μάρτυρα σε δίκη που σχετίζεται με ναρκωτικά.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ: Ψάχνουν σκούρα μοτοσικλέτα στον αυτοκινητόδρομο για εντοπισμό των εκτελεστών του πεθερού του Μαριούθκια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε να σταθμεύσει το όχημα του σε πολυκατοικία κοντά στα δικαστήρια της Λάρνακας, στην περιοχή Μακένζυ, με αποτέλεσμα να τον προσεγγίσει μοτοσυκλέτα και να δεχθεί τους πυροβολισμούς.

Όπως προαναφέραμε ο άνδρας δέχθηκε πυροβολισμούς από άγνωστα πρόσωπα, τα οποία μετά το περιστατικό τράπηκαν σε φυγή.

Από τους πυροβολισμούς ο 56χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας αλλά και ιατροδικαστής για τις απαραίτητες έρευνες, ενώ να σημειωθεί ότι η σκηνή αποκλείστηκε.

Περισσότερα σε λίγο... 

Δείτε φωτογραφία από το σημείο:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.

BEST OF TOTHEMAONLINE