Παρήγγειλε πίτα καλαμάκι και είχε μέσα ένα… πλαστικό γάντι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Παρήγγειλε πίτα καλαμάκι και είχε μέσα ένα… πλαστικό γάντι -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκε αντιμέτωπη μια Λαρισαία η οποία έκανε χθες μια παραγγελία από ταχυφαγείο της πόλης, αλλά όταν αυτή έφτασε σπίτι της, έμεινε με την όρεξη με αυτό που αντίκρισε.

Η πίτα που παρήγγειλε ήταν γεμιστή, εκτός από τα υλικά που επέλεξε και με… ένα πλαστικό γάντι. Τραγελαφικό τουλάχιστον περιστατικό, καθώς μάλλον κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί.

 
SOYVLAKI

Ωστόσο από το συγκεκριμένο ταχυφαγείο ζήτησαν συγγνώμη και φυσικά επανέλαβαν την παράδοση του γεύματός με την Λαρισαία τουλάχιστον να μην μένει νηστική.

Πηγή: www.onlarissa.gr 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE