ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα - Ρεβεγιόν χωρίς μουσική

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ:  Ανακοινώθηκαν τα νέα μέτρα - Ρεβεγιόν χωρίς μουσική

Τη χρονική μετάθεση των μέτρων που ανακοινώθηκαν την περασμένη Δευτέρα, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, και ενώ σήμερα αναμένεται νέο ρεκόρ ημερήσιων κρουσμάτων για τρίτη συνεχή ημέρα.

Έτσι τα νέα μέτρα τίθενται σε ισχύ από τις έξι αύριο το πρωί, αντί για τις 3 Ιανουαρίου, όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά.

Σύμφωναμε αυτά, τα καταστήματα της εστίασης και διασκέδασης θα παραμείνουν ανοιχτά όλες τις ημέρες μέχρι τις 12 το βράδυ, μονο για καθήμενους σε τραπέζια έξι ατόμων.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς θα κλείσουν στις 2 τα ξημερώματα.

Όλα τα καταστήματα θα λειτουργούν όλες τις ημέρες χωρίς μουσική.

Από αύριο ξεκινά και το μέτρο της αυξημένης τηλεργασίας και χρήσης μασκών παντού, καθώς και η χωρητικότητα έως 10% στα γήπεδα.

Πηγή: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE