Καταζητούνται για διάρρηξη και κλοπή - Μήπως τους είδατε; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταζητούνται για διάρρηξη και κλοπή - Μήπως τους είδατε; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης χρυσοχοείου και κλοπής, η οποία διαπράχθηκε στις 23/11/2021 στο Ξυλοφάγου, το ΤΑΕ Αμμοχώστου, καταζητεί δύο άντρες, φωτογραφίες των οποίων δίνονται στη δημοσιότητα, προς υποβοήθηση των Αστυνομικών ερευνών, ως προς τον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για τους Παντελή Χρυσάνθου 21 ετών και Νίκο Σωτηρίου 40 ετών.

Παρακαλείται οποιεσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στον αριθμό τηλεφώνου 23803040 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

ΠτΔ: «Η Κυβέρνηση αντέδρασε άμεσα και με αποφασιστικότητα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας»

Άμεσα και με αποφασιστικότητα αντέδρασε η Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας δήλωσε την Τρίτη, στην Πάφο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας πως ένα από τα πλέον σημαντικά έργα είναι η εγκατάσταση κινητής μονάδας αφαλάτωσης στην Κισσόνεργα ύψους €14,7 εκατ., έργο που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, όπως είπε.

BEST OF TOTHEMAONLINE