Καταζητούνται για διάρρηξη και κλοπή - Μήπως τους είδατε; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Καταζητούνται για διάρρηξη και κλοπή - Μήπως τους είδατε; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διάρρηξης χρυσοχοείου και κλοπής, η οποία διαπράχθηκε στις 23/11/2021 στο Ξυλοφάγου, το ΤΑΕ Αμμοχώστου, καταζητεί δύο άντρες, φωτογραφίες των οποίων δίνονται στη δημοσιότητα, προς υποβοήθηση των Αστυνομικών ερευνών, ως προς τον εντοπισμό τους.

Πρόκειται για τους Παντελή Χρυσάνθου 21 ετών και Νίκο Σωτηρίου 40 ετών.

Παρακαλείται οποιεσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στον αριθμό τηλεφώνου 23803040 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE