Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονης στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, ότι ελλείπει από χθες 28/12/2021, από τον χώρο διαμονής της στη Λευκωσία, η PLAMEDIE ALUTAKA, 17 ετών από το Κονγκό.

Η 17χρονη περιγράφεται ως ύψους 170 μ. περίπου, ισχυρής σωματικής διάπλασης με σγουρά σκουρόχρωμα μαλλιά.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λευκωσίας στον αριθμό τηλεφώνου 22-802222 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Το νέο δίδυμο της Δεξιάς; Οι γέφυρες Χριστοδουλίδη-Αννίτας και το βλέμμα στο 2028

Μπορεί στο 16ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στην Αθήνα να μην βρέθηκαν ποτέ μαζί στο ίδιο βήμα, όμως όσοι παρακολουθούν προσεκτικά τις πολιτικές κινήσεις σε Λευκωσία και Πινδάρου, δύσκολα αγνοούν το πολιτικό υπονοούμενο πίσω από τις τοποθετήσεις του Προέδρου Νίκου Χριστοδουλίδη και της προέδρου του ΔΗΣΥ, Αννίτας Δημητρίου.