Πίσω στη χώρα τους τρία πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Δημοκρατία

Πίσω στη χώρα τους τρία πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Δημοκρατία

Επέστρεψαν χτες στην χώρα τους τρία πρόσωπα που διέμεναν παράνομα στην Δημοκρατία μετά την συγκατάθεση τους.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, τα τρία πρόσωπα ηλικίας 35, 54 και 24 ετών, συγκατατέθηκαν να απελαθούν στην χώρα τους, τη Γεωργία, μετά την έκδοση σχετικών διαταγμάτων.

Ο κ. Ιωάννου ανέφερε πως έγιναν συντονισμένες ενέργειες από το Κλιμάκιο της ΥΑΜ που προηγήθηκαν με σκοπό την εφαρμογή της πολιτικής πραγματοποίησης εθελούσιων επιστροφών στις χώρες καταγωγής των παράνομα διαμενόντων αλλοδαπών στην Δημοκρατία.

Βάση αυτών των οδηγιών συνέχισε, έγινε επαναπατρισμός των τριών πιο πάνω προσώπων ηλικίας 35, 54 και 24 ετών εναντίον των οποίων εκδόθηκαν από την Υπηρεσία Ασύλου ισάριθμες αποφάσεις επιστροφής βάση των άρθρων 16 και 18 του Περί Προσφύγων Νόμου 2000- 2020.

Τα τρία πρόσωπα αναχώρησαν χτες με πτήση για την χώρα τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

ΠτΔ: «Χάσαμε 2,5 χρόνια με τον Τατάρ, ελπίζω η συνάντηση με τον Ερχιουρμάν να αγγίξει ένα ουσιαστικό θέμα»

Με στόχο τη δημιουργία δεδομένων για επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που διακόπηκαν στο Κραν Μοντανά, μεταβαίνει στη συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.  

BEST OF TOTHEMAONLINE