Συνεχίζει κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας

Συνεχίζει κανονικά η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας

Κανονικά συνεχίζει η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας, όπου νωρίτερα σήμερα είχε παρουσιαστεί συμφόρηση της τροχαίας κίνησης στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω τροχαίας σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων, στο ύψος της περιοχής Πέρα Χωρίου Νήσου.

Η τροχαία σύγκρουση μεταξύ των δύο αυτοκινήτων σημειώθηκε γύρω στις 10.15 το πρωί της Πέμπτης. Τα δύο οχήματα ακινητοποιήθηκαν εντός του δρόμου και παρεμπόδιζαν την κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να προκληθεί συμφόρηση της τροχαίας στο σημείο της σύγκρουσης.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ρύθμιση της κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας στο κοινό. Τα δύο αυτοκίνητα μετακινήθηκαν εκτός του δρόμου γύρω στις 11.00 η ώρα, με την κυκλοφορία να συνεχίζει πλέον κανονικά.

Λόγω των βροχερών καιρικών συνθηκών που επικρατούν ανά το παγκύπριο, ολόκληρο το οδικό δίκτυο είναι ολισθηρό, ενώ σε διάφορα σημεία παρατηρείται συσσώρευση νερού. Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς οχημάτων, οι οποίοι καλούνται να είναι προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας και να έχουν τα φώτα των οχημάτων τους αναμμένα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

ΠτΔ: «Συγκρατημένα αισιόδοξος» μετά τη συνάντηση με Γκουτέρες - Αναφορά σε «ξεκάθαρο πλάνο» για Βάσεις και μέτρα για οικονομία

Στις εξελίξεις στο Κυπριακό, στο θέμα που αφορά τις Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο, καθώς και στα μέτρα που θα ανακοινώσει αύριο για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από την κρίση στην περιοχή, αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE