Τρέχει και δεν... φτάνει η Πυροσβεστική - Πάνω από 50 κλήσεις για βοήθεια, η έκκληση προς το κοινό

Τρέχει και δεν... φτάνει η Πυροσβεστική - Πάνω από 50 κλήσεις για βοήθεια, η έκκληση προς το κοινό

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχεται πολλές κλήσεις για εγκλωβισμένα οχήματα σε πλημμυρισμένους δρόμους, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, που απευθύνει έκκληση στον κόσμο να περιορίσει τις μετακινήσεις του και να αποφύγει τις διελεύσεις από πλημμυρισμένους δρόμους.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κεττής αναφέρει επίσης ότι  η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ανταποκριθεί σε 50 κλήσεις στην Λευκωσία. Έχουν παρέμβει σε 15 περίπου περιπτώσεις με 5 συνεργεία για άντληση όμβριων υδάτων, άντληση σε υπόγεια υποστατικών, ανοίγματα οχετών όμβριων υδάτων σε δρόμους, ρυμουλκήσεις οχημάτων με επιβαίνοντες που παγιδεύτηκαν σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE