Τρέχει και δεν... φτάνει η Πυροσβεστική - Πάνω από 50 κλήσεις για βοήθεια, η έκκληση προς το κοινό

Τρέχει και δεν... φτάνει η Πυροσβεστική - Πάνω από 50 κλήσεις για βοήθεια, η έκκληση προς το κοινό

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχεται πολλές κλήσεις για εγκλωβισμένα οχήματα σε πλημμυρισμένους δρόμους, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, που απευθύνει έκκληση στον κόσμο να περιορίσει τις μετακινήσεις του και να αποφύγει τις διελεύσεις από πλημμυρισμένους δρόμους.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κεττής αναφέρει επίσης ότι  η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ανταποκριθεί σε 50 κλήσεις στην Λευκωσία. Έχουν παρέμβει σε 15 περίπου περιπτώσεις με 5 συνεργεία για άντληση όμβριων υδάτων, άντληση σε υπόγεια υποστατικών, ανοίγματα οχετών όμβριων υδάτων σε δρόμους, ρυμουλκήσεις οχημάτων με επιβαίνοντες που παγιδεύτηκαν σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Φονικές πλημμύρες στο Νεπάλ: Στους 332 οι νεκροί - Φόβοι για νέες κατολισθήσεις

Φονικές πλημμύρες στο Νεπάλ: Στους 332 οι νεκροί - Φόβοι για νέες κατολισθήσεις

Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν το Νεπάλ και τη γειτονική Κίνα, με τις αρχές να εκφράζουν φόβους ότι θα υπάρξουν νέα επικίνδυνα φαινόμενα.