Τρέχει και δεν... φτάνει η Πυροσβεστική - Πάνω από 50 κλήσεις για βοήθεια, η έκκληση προς το κοινό

Τρέχει και δεν... φτάνει η Πυροσβεστική - Πάνω από 50 κλήσεις για βοήθεια, η έκκληση προς το κοινό

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχεται πολλές κλήσεις για εγκλωβισμένα οχήματα σε πλημμυρισμένους δρόμους, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, που απευθύνει έκκληση στον κόσμο να περιορίσει τις μετακινήσεις του και να αποφύγει τις διελεύσεις από πλημμυρισμένους δρόμους.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Κεττής αναφέρει επίσης ότι  η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει ανταποκριθεί σε 50 κλήσεις στην Λευκωσία. Έχουν παρέμβει σε 15 περίπου περιπτώσεις με 5 συνεργεία για άντληση όμβριων υδάτων, άντληση σε υπόγεια υποστατικών, ανοίγματα οχετών όμβριων υδάτων σε δρόμους, ρυμουλκήσεις οχημάτων με επιβαίνοντες που παγιδεύτηκαν σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.