Αποφυγή χρήσης δρόμου Αγίων Τριμιθιάς - Ανθούπολης - Ενημέρωση από Αστυνομία

Αποφυγή χρήσης δρόμου Αγίων Τριμιθιάς - Ανθούπολης - Ενημέρωση από Αστυνομία

Καλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν τη χρήση του δρόμου Αγίων Τριμιθιάς – Ανθούπολης λόγω συσσώρευσης νερού στο οδόστρωμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι καιρικές συνθήκες προκάλεσαν μέχρι στιγμής δεκάδες οδικές συγκρούσεις, οπότε συνίστανται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Στην τελική ευθεία «Κρόνος» και «Αφροδίτη» – Το χρονοδιάγραμμα για το πρώτο κυπριακό αέριο

Η Κύπρος βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη βιώσιμη και εμπορική αξιοποίηση των ενεργειακών πόρων της στην ΑΟΖ της, αναδεικνύοντας την Ανατολική Μεσόγειο σε έναν σημαντικό ενεργειακό κόμβο και συμβάλλοντας, παράλληλα, στις προσπάθειες της ΕΕ για ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας μέσω της διαφοροποίησης πηγών και οδεύσεων, ανέφερε την Τρίτη ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μιχάλης Δαμιανός, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE