Νικόλας - Γιώτα Παπαδοπούλου: Θετική στον κορωνοϊό και η κόρη τους Ελένη! (Φώτο)

Νικόλας - Γιώτα Παπαδοπούλου: Θετική στον κορωνοϊό και η κόρη τους Ελένη! (Φώτο)

Μαμά και κόρη περνούν την καραντίνα τους μπροστά στο τζάκι

Θετικοί στον κορωνοϊό βρέθηκαν χθες ο Νικόλας και η Γιώτα Παπαδοπούλου, ανακοινώνοντας τα νέα, μέσα από τα social media τους.

Σήμερα ωστόσο, η Γιώτα Παπαδοπούλου ανέβασε μια φωτογραφία στο Instastory της για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους πως περνάει την καραντίνα της, ενώ προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.