ΠΑΦΟΣ: Πήγε να τους ξεγελάσει στον έλεγχο - Τα χαρτιά τον έδειχναν για Ιταλό ενώ ήταν αφρικανικής καταγωγής

ΠΑΦΟΣ: Πήγε να τους ξεγελάσει στον έλεγχο - Τα χαρτιά τον έδειχναν για Ιταλό ενώ ήταν αφρικανικής καταγωγής

Υπό κράτηση τέθηκε 18χρονος για υπόθεση πλαστοπροσωπίας, πλαστογραφίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου .


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, στις 19:25 ένας άντρας αφρικανικής καταγωγής παρουσίασε ιταλική ταυτότητα για να ταξιδέψει με προορισμό τα Χανιά της Κρήτης , ωστόσο ηγέρθησαν υπόνοιες πως πρόκειται για πλαστή .

Ακολούθως αυτός ανακρίθηκε αναφέροντας τα πραγματικά του στοιχεία, ότι δηλαδή, κατάγεται από τον Κόνγκο είναι ηλικίας 18 ετών , υπέβαλε αίτηση ασύλου του 2020 και έκτοτε εκκρεμεί. Στην συνέχεια ο 18χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. 

Οι εξετάσεις για την υπόθεση, συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE