ΔΙΕΘΝΗ

Παρά τα περιοριστικά μέτρα η Νέα Υόρκη θα γιορτάσει την έλευση του 2022

Παρά τα περιοριστικά μέτρα η Νέα Υόρκη θα γιορτάσει την έλευση του 2022

Πραγματοποιούνται σήμερα οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις για την Παραμονή Πρωτοχρονιάς με πρόσθετα μέτρα στη Νέα Υόρκη .

 
Παρά τον αύξοντα αριθμό κρουσμάτων τα οποία καταμετρά η πόλη της Νέας Υόρκης, ο δήμαρχος κ. Μπiλ Ντε Μπλαζιo, επιβεβαίωσε χθες την πραγματοποίηση της ετήσιας εκδήλωσης για  την Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Times Square και ανακοίνωσε λεπτομέρειες για μειωμένη δια ζώσης παρουσία, με πρόσθετα μέτρα προστασίας για να διασφαλιστεί ένας ασφαλής εορτασμός. Εκτός από την απαίτηση απόδειξης πλήρους εμβολιασμού με έγκυρο πιστοποιητικό ταυτότητας με φωτογραφία και το ότι βρίσκονται σε εξωτερικό χώρο, οι συμμετέχοντες θα πρέπει επίσης να φορούν μάσκες. Οι χώροι προβολής θα γεμίσουν με λιγότερα άτομα για να επιτρέπεται η εφαρμογή του μέτρου της κοινωνικής απόστασης.
 
Η Νέα Υόρκη είναι το καλύτερο μέρος στον κόσμο για να γιορτάσουμε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και τώρα θα είναι ένα από τα ασφαλέστερα και κατά του COVID, δήλωσε ο εκλεγμένος δήμαρχος Έρικ Άνταμς. Ο απερχόμενος Δήμαρχος έκανε τη σωστή κίνηση για να λάβει προληπτικά μέτρα καθώς μαθαίνουμε να ζούμε με τον COVID και να πολεμάμε την παραλλαγή Omicron. Οι Νεοϋορκέζοι και οι επισκέπτες μπορούν τώρα να απολαύσουν την Times Square και την υπόλοιπη πόλη καθώς εισερχόμαστε στο 2022, συμπλήρωσε.
 
Η εκδήλωση της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς φιλοξενεί συνήθως, περίπου στις 58.000 άτομα. Η φετινή γιορτή θα φιλοξενήσει περίπου 15.000 άτομα και η είσοδος στους επισκέπτες δεν θα επιτρέπεται μέχρι τις 3:00 μ.μ., πολύ αργότερα από τα προηγούμενα χρόνια.
 
Οι συμμετέχοντες στον εορτασμό ηλικίας 5 ετών και άνω πρέπει να προσκομίσουν αποδεικτικό εμβολιασμού κατά του COVID-19 για να συμμετάσχουν στην εκδήλωση. Η απόδειξη εμβολιασμού πρέπει να περιλαμβάνει εγκεκριμένο εμβόλιο COVID-19 από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ή τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ). Οι μη εμβολιασμένοι ανήλικοι κάτω των 5 ετών πρέπει να συνοδεύονται από εμβολιασμένο ενήλικα για την είσοδο στην εκδήλωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top