Θλίψη στο Τμήμα Φυλακών - Έφυγε ξαφνικά ο Νικόδημος Μαυρογιάκουμου σε ηλικία 58 ετών

Θλίψη στο Τμήμα Φυλακών - Έφυγε ξαφνικά ο Νικόδημος Μαυρογιάκουμου σε ηλικία 58 ετών

Βαθιά θλίψη εκφράζουν η Διεύθυνση και το προσωπικό του Τμήματος Φυλακών για τον ξαφνικό θάνατο του συναδέλφου Νικόδημου Μαυρογιάκουμου, ηλικίας 58 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα για 30 χρόνια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, "εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νικόδημου, τη σύζυγο και τα παιδιά του. Η στήριξη προς αυτούς, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι δεδομένη".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

LIVE: Στα κατεχόμενα τα έξι τουρκικά F16 - Επίθεση στο Άμπου Ντάμπι από το Ιράν

Έκρυθμη η κατάσταση στη Μέση Ανατολή: Επιθέσεις με ρουκέτες και drones εναντίον εγκαταστάσεων των ΗΠΑ στο Ιράκ. Η Σαουδική Αραβία λέει πως καταρρίφθηκαν 4 drones που κατευθύνονταν σε πετρελαιοπηγή. Τα ΗΑΕ λένε ότι αντιμετωπίζουν «πυραυλική απειλή» Στην Κύπρο Μακρόν και Μητσοτάκης. Δείτε live όλες τις εξελίξεις από το ThemaOnline.

BEST OF TOTHEMAONLINE