Θλίψη στο Τμήμα Φυλακών - Έφυγε ξαφνικά ο Νικόδημος Μαυρογιάκουμου σε ηλικία 58 ετών

Θλίψη στο Τμήμα Φυλακών - Έφυγε ξαφνικά ο Νικόδημος Μαυρογιάκουμου σε ηλικία 58 ετών

Βαθιά θλίψη εκφράζουν η Διεύθυνση και το προσωπικό του Τμήματος Φυλακών για τον ξαφνικό θάνατο του συναδέλφου Νικόδημου Μαυρογιάκουμου, ηλικίας 58 ετών, ο οποίος υπηρετούσε στο Τμήμα για 30 χρόνια.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, "εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νικόδημου, τη σύζυγο και τα παιδιά του. Η στήριξη προς αυτούς, ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες στιγμές, είναι δεδομένη".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.