Συναγερμός στην Αστυνομία - Εντοπίστηκε σημαντικός αριθμός κρουσμάτων - Αλλαγές στη λειτουργία της δύναμης

Συναγερμός στην Αστυνομία - Εντοπίστηκε σημαντικός αριθμός κρουσμάτων - Αλλαγές στη λειτουργία της δύναμης

Μετά από εντοπισμό σημαντικού αριθμού κρουσμάτων κορωνοϊού στην Αστυνομία, αποφασίστηκε λήψη συγκεκριμένων μέτρων.

Όπως φαίνεται σε έγγραφο που απευθείνεται σε αστυνομικούς Διευθυντές και Διοικητές Μονάδων της Αστυνομίας και εξασφάλισε το ThemaOnline, από τη Δευτέρα 3 Ιανουαρίου και μέχρι νεοτέρας καλούνται όλα τα μέλη που εργάζονται ώρες γραφείου να εφαρμόσουν σε προσωρινή βάση το εναλλάξ ωράριο μέρα πάρα μέρα από Δευτέρα μέχρι Σάββατο.

Επισημαίνεται, ακόμη, πως δεν θα εκτελείται οποιαδήποτε εργασίες κατά τις Κυριακές και τις Δημόσιες Αργίες από το γραφειακό προσωπικό, ενώ οι Αστυνομικοί Διευθυντές/ Διοικητές θα εργάζονται επί καθημερινής βάσεως ως το υφιστάμενο ωράριο τους.

Σύμφωνα με την οδηγία, καλούνται οι Αστυνομικοί Διευθυντές/ Διοικητές να εποπτεύουν την εφαρμογή των μέτρων αυτοπροστασίας από τα μέλη της Δύναμης αλλά και την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων και οδηγιών.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

«Έχουμε ευθύνη εσύ, εγώ και ο καθένας που ψηφίζει» - Κριτική ΠτΔ προς τη Βουλή, ανησυχία για τη νέα σύνθεση

Τον προβληματισμό του για τη σύνθεση της επόμενης Βουλής εξέφρασε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας παράλληλα την ευθύνη όλων ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Άσκησε επίσης κριτική στην παρούσα Βουλή για τον μεγάλο αριθμό των νομοθετημάτων που περνούν την τελευταία στιγμή, καθώς και το γεγονός ότι ψηφίζονται προτάσεις που είναι αντισυνταγματικές, όπως είπε.