Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Μας εύχεται Καλή Χρονιά αγκαλιά με τους κούκλους γιους της! (Φώτο)

Ειρήνη Χαραλαμπίδου: Μας εύχεται Καλή Χρονιά αγκαλιά με τους κούκλους γιους της! (Φώτο)

Σπάνια φωτογραφία με τους γιους της

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου είναι μια από τις πιο δυναμικές παρουσίες στην πολιτική σκηνή της Κύπρου, που μέσα από τον γάμο της με τον Άντρο Παπαπαύλου, απέκτησε και δύο γιους.

Η γνωστή Βουλεύτρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα κοινωνικά της δίκτυα που καθημερινά δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Ενημερώνει το Εθνικό Συμβούλιο για το Κυπριακό ο ΠτΔ - Παρών αυτή τη φορά ο Φειδίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 10.40 το πρωί η συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, ο οποίος αναμένεται να ενημερώσει τα μέλη του για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό μετά και τις επισκέψεις που πραγματοποίησαν την περασμένη βδομάδα στην Κύπρο ο ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, και ο Ειδικός Εκπρόσωπος της ΕΕ για το Κυπριακό, Ραφαέλε Φίτο.

BEST OF TOTHEMAONLINE