ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναποδογυρίστηκε αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσός - Πάφος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναποδογυρίστηκε αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσός - Πάφος

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, 1η Ιανουαρίου 2022, ένα ακόμα τροχαίο σημειώθηκε.

Αυτοκίνητο αναποδογυρίστηκε κάτω απο αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Πάφου.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός τραυματισμός, ενώ λόγω του τροχαίου έκλεισε λωρίδα κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE