Αίσιο τέλος στο περιστατικό ομηρίας στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθη ο δράστης

Αίσιο τέλος στο περιστατικό ομηρίας στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθη ο δράστης

Είχε απαγάγει με την βία την πρώην σύντροφο του και απειλούσε να ανατινάξει την πολυκατοικία με μια φιάλη υγραερίου- Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.

Ολοκληρώθηκε η ομηρία στο Κέντρο της Αθήνας. Αιγύπτιος είχε απαγάγει την πρώην σύντροφο του από το σπίτι της στο Γαλάτσι και την πήρε στο δικό του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Αλκιβιάδου 55. Απειλούσε για ώρες ότι θα ανατινάξει την πολυκατοικία στον αέρα κρατώντας φιάλη υγραερίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, άντρες της ΕΚΑΜ μπήκαν στο διαμέρισμα και ο ίδιος συνελήφθη ενώ από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να κατέβει από την πολυκατοικία. Η γυναίκα είναι καλά στην υγεία της.

Το περιστατικό ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου. Σύμφωνα με την μαρτυρία της αδερφής του θύματος, το πρώην ζευγάρι είχε έναν μεγάλο καυγά στο σπίτι της γυναίκας. Της επιτέθηκε, την χτύπησε και την απείλησε με μαχαίρι. Την άρπαξε από το μαλλί και την οδήγησε στο σπίτι του όπου και ταμπουρώθηκε. Η πολυκατοικία εκκενώθηκε προληπτικά ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ειδικός διαπραγματευτής, η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Νέα ισχύς στο καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου – Τι ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης και το μήνυμα στην Άγκυρα

Τη συμφωνία για είσοδο του γαλλικού επενδυτικού ομίλου Meridiam ως πλειοψηφικού μετόχου στην εταιρεία Great Sea Interconnector χαιρετίζει ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας ότι προσδίδει νέα χρηματοδοτική και τεχνική ισχύ στην ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE