Θετικοί στον κορωνοιό μαζεύτηκαν σε σπίτια για το ρεβεγιόν- Περιορίστηκαν με πρόσωπα που νοσούν

Θετικοί στον κορωνοιό μαζεύτηκαν σε σπίτια για το ρεβεγιόν- Περιορίστηκαν με πρόσωπα που νοσούν

Το δικό τους -ξεχωριστό- Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν έκαναν πολίτες, που νοσούν με κορωνοιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θετικά κρούσματα, βρέθηκαν με φίλους τους σε σπίτια στις επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας, αφού δεν ήθελαν να περάσουν τις Άγιες μέρες μόνοι τους. 

Αφού διαγνώστηκαν θετικοί, συμφώνησαν με φιλικά τους πρόσωπα, να περάσουν τις δύσκολες μέρες της καταντίνας μαζί, ώστε να φροντίζει ο ένας τον άλλο και να κάνουν όσο το δυνατόν ΄φυσιολογικές΄ γιορτές.

Όπως πληροφορούμαστε, οι συγκεκριμένοι πολίτες περιορίστηκαν άμεσα και δεν βγήκαν καθόλου από τις οικίες των δικών τους προσώπων. 

Τα πρωτοχρονιάτικα πάρτι διήρκησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και όπως μας μεταφέρθηκε, οι παρευρισκόμενοι, παρά την ατυχία τους, έζησαν μία από τις καλύτερες γιορτές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Αννίτα Δημητρίου: Από το «εκτός ψηφοδελτίου» στην κορυφή της κυπριακής πολιτικής σκηνής

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στη Βουλή των Αντιπροσώπων, αποτελεί ακόμη έναν σημαντικό σταθμό σε μια πολιτική διαδρομή που μέσα σε δέκα χρόνια την οδήγησε από μια δύσκολη εσωκομματική δοκιμασία στην ηγεσία του Δημοκρατικού Συναγερμού και στην Προεδρία της Βουλής.