Θετικοί στον κορωνοιό μαζεύτηκαν σε σπίτια για το ρεβεγιόν- Περιορίστηκαν με πρόσωπα που νοσούν

Θετικοί στον κορωνοιό μαζεύτηκαν σε σπίτια για το ρεβεγιόν- Περιορίστηκαν με πρόσωπα που νοσούν

Το δικό τους -ξεχωριστό- Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν έκαναν πολίτες, που νοσούν με κορωνοιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα θετικά κρούσματα, βρέθηκαν με φίλους τους σε σπίτια στις επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας, αφού δεν ήθελαν να περάσουν τις Άγιες μέρες μόνοι τους. 

Αφού διαγνώστηκαν θετικοί, συμφώνησαν με φιλικά τους πρόσωπα, να περάσουν τις δύσκολες μέρες της καταντίνας μαζί, ώστε να φροντίζει ο ένας τον άλλο και να κάνουν όσο το δυνατόν ΄φυσιολογικές΄ γιορτές.

Όπως πληροφορούμαστε, οι συγκεκριμένοι πολίτες περιορίστηκαν άμεσα και δεν βγήκαν καθόλου από τις οικίες των δικών τους προσώπων. 

Τα πρωτοχρονιάτικα πάρτι διήρκησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και όπως μας μεταφέρθηκε, οι παρευρισκόμενοι, παρά την ατυχία τους, έζησαν μία από τις καλύτερες γιορτές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Σαφές μήνυμα ΠτΔ στην Τουρκία από τη Βουλή των Ελλήνων - «Η λύση δύο κρατών δεν υφίσταται ούτε ως σκέψη»

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής των Ελλήνων στην Αθήνα, έστειλε μήνυμα ενότητας, ιστορικής μνήμης και συνέχισης του αγώνα για απελευθέρωση και επανένωση της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE