Φον ντερ Λάιεν: Η πανδημία μας έχει δείξει τι μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε ενωμένοι

Φον ντερ Λάιεν: Η πανδημία μας έχει δείξει τι μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε ενωμένοι

«Τα τελευταία δύο χρόνια αποτέλεσαν μια πρόκληση μεγαλύτερη από ότι μπορούσαμε να φανταστούμε» αναφέρει σε πρωτοχρονιάτικη ανάρτησή της στο Twitter η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν με αφορμή το νέο έτος.

 
Στην ανάρτηση, στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά, η  Φον ντερ Λάιεν στέλνει τις ευχές της για το 2022 και προσθέτει πως τα δύο χρόνια της πανδημίας «μας έδειξαν πόσα μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε ενωμένοι».
 
«Μαζί είμαστε δυνατότεροι» υπογραμμίζει η Πρόεδρος της Κομισιόν.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE