LIFESTYLE

J2US: Ποιο ζευγάρι πήρε την μεγάλη νίκη;

J2US: Ποιο ζευγάρι πήρε την μεγάλη νίκη;

Με πολύ τραγούδι, χορό και λάμψη πραγματοποιήθηκε το τελευταίο J2US το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στον Alpha. Στην παρουσίαση βεβαίως βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Νίκος Κοκλώνης ενώ στην κριτική επιτροπή η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Σταμάτης Φασουλής και… από μακριά λόγω κορονοϊού η Δέσποινα Βανδή.

Σε μια γκεστ εμφάνιση, επίσης, στην επιτροπή έδωσε το παρών στο πλατό ο Νίκος Αλιάγας.

Όσον αφορά το διαγωνιστικό μέρος του τελευταίου J2US, ο Μαρίνος Κόνσολος με την Ελένη Δήμου, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου με την Κατερίνα Λιόλιου και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με τον Σταν (καθώς ο παρτενέρ της, Χάρης Βαρθακούρης είναι θετικός στον κορονοϊό) προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να εντυπωσιάσουν τόσο την επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Και αυτό γιατί η κορυφή θα είχε το όνομα ενός μόνο μη επαγγελματία επωνύμου μαζί βεβαίως με τον επαγγελματία παρτενέρ του. Ποιο όμως θα ήταν αυτό;


Ύστερα από όχι μία, όχι δύο, όχι τέσσερις αλλά… έξι γεμάτες και πλέον κεφάτες ώρες, ως είθισται άλλωστε φέτος στο J2US, ήρθε η ώρα ο Νίκος Κοκλώνης να ανακοινώσει τοι αποτέλεσμα. Έτσι, λοιπόν, νικητές στο φετινό σόου αναδείχθηκαν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top