LIFESTYLE

Καλό ταξίδι! Έφυγε για πάντα απο κοντά μας θρυλικός ηθοποιός – Ήταν παγκοσμίως γνωστός και αγαπητός

Καλό ταξίδι! Έφυγε για πάντα απο κοντά μας θρυλικός ηθοποιός – Ήταν παγκοσμίως γνωστός και αγαπητός

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 93 ετών, άφησε ο Κρίστοφερ Λι. Ο θρυλικός ηθοποιός εισήχθη στο νοσοκομείο Chelsea & Westminster του Λονδίνου πριν από τρεις εβδομάδες, με αναπνευστικά προβλήματα και καρδιακή ανεπάρκεια.

Την περασμένη Κυριακή, «έφυγε» από την ζωή και η  απόφαση να κοινοποιηθεί με καθυστέρηση ημερών η είδηση του θανάτου του, ανήκει στη σύζυγό του, η οποία επιθυμούσε να ενημερωθούν πρώτα τα μέλη της οικογένειάς του.

Ο Λι ήταν παντρεμένος με την Birgit Krøncke,  πάνω από 50 χρόνια. Ο ηθοποιός έγινε παγκοσμίως γνωστός όταν ενσάρκωσε τον Κόμη Δράκουλα στις θρυλικές ταινίες της Hammer Films.

Μάλιστα, συμμετείχε στη βραβευμένη τριλογία του Πίτερ Τζάκσον, Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, που βασίστηκε στα βιβλία του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, ενσαρκώνοντας τον Κόμη Σάρουμαν.

βροσ.jpg

Παράλληλα με την κινηματογραφική του καριέρα, ο Λι είχε κυκλοφορήσει και κάποια άλμπουμ με μουσική heavy metal. Tέλος, το 2009 χρίστηκε Σερ για τις υπηρεσίες του στην τέχνη και τη φιλανθρωπία. Η τελευταία του ταινία, Angels in Notting Hill, θα κυκλοφορήσει σύντομα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top