Με κατάγματα στο πόδι ο νεαρός που έπεσε στη θάλασσα στις 'Θαλασσινές Σπηλιές'

Με κατάγματα στο πόδι ο νεαρός που έπεσε στη θάλασσα στις 'Θαλασσινές Σπηλιές'

Με κατάγματα στο πόδι νοσηλεύεται ο νεαρός από την Κροατία, που έπεσε στη θάλασσα στις "Θαλασσινές Σπηλιές" το απόγευμα.

Ανακοίνωση του ΚΣΕΔ αναφέρει ότι στις 16:40, ενεργοποίησε το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας-Διάσωσης ΝΕΑΡΧΟΣ, με σκοπό τη διάσωση ατόμου που βρέθηκε σε κίνδυνο, στην τοποθεσία "Θαλασσινές Σπηλιές" Αγίου Γεωργίου, στην Πέγεια.

Για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν ταχύπλοο σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας και ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, καθώς και πεζή περίπολος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου.

Ο άντρας Κροατικής καταγωγής ηλικίας 31 χρονών, ανασύρθηκε από το Ταχύπλοο σκάφος και παραδόθηκε στο ασθενοφόρο με κατάγματα στο πόδι.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Καθοριστικός ο ρόλος της ΕΕ στη νέα προσπάθεια για το Κυπριακό»

Η ΕΕ έχει τον πιο καθοριστικό ρόλο στη νέα προσπάθεια του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για επανέναρξη των συνομιλιών στο Κυπριακό, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα, στις Βρυξέλλες. 

BEST OF TOTHEMAONLINE