Συνεχίζει ακάθεκτη η σπείρα να χτυπά σε περίπτερα - Με πιστόλι και μαχαίρι αδειάζουν τα ταμεία και εξαφανίζονται

Συνεχίζει ακάθεκτη η σπείρα να χτυπά σε περίπτερα - Με πιστόλι και μαχαίρι αδειάζουν τα ταμεία και εξαφανίζονται

Ληστεία περιπτέρου υπό την απειλή μαχαιριού και πιστολιού σημειώθηκε το πρωί σε περίπτερο, στη Λεμεσό, με τους ανακριτές του ΤΑΕ να εκτιμούν πως πρόκειται για τα ίδια πρόσωπα που έδρασαν, τις τελευταίες μέρες, και σε άλλο περίπτερο της πόλης.

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, η ληστεία διαπράχθηκε στις 10:30 το πρωί σε περίπτερο που βρίσκεται μάλιστα σε πολυσύχναστο δρόμο στην περιοχή Αγίας Φύλας, με τους δυο ένοπλους ληστές να αποσπούν χρήματα από το ταμείο και να εγκαταλείπουν τη σκηνή.

Στο μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκεται κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης, ενώ δεν αποκλείεται, τρίτο πρόσωπο να τους ανέμενε σε κοντινή απόσταση.

Ο τρόπος δράσης τους είναι πανομοιότυπος με αυτόν που καταγράφηκε σε ληστεία περιπτέρου την Πρωτοχρονιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

ΠτΔ: Η λύση στην παρανομία του σφετερισμού είναι η επίλυση του Κυπριακού - Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά γεωργών στη Νεκρή Ζώνη

Η λύση στην παρανομία σε σχέση με τους σφετερισμούς περιουσιών στις κατεχόμενες περιοχές, είναι η επίλυση του Κυπριακού, τόνισε, την Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την επίσκεψή του στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία, που θα φιλοξενήσει μεγάλο μέρος εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE